MAKSIMALNI POPUST - KREDITNO FINANSIRANJE - Moderni stanovi visokog kvaliteta gradnje površine 81,16 m2 na atraktivnoj lokaciji u stambeno poslovnom kompleksu "Mellain", Tuzla - NOVOGRADNJA
31. Juli 2017 - 20:40
Podijeli
 

ID

131/2013

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Aleja Alije Izetbegovića

Površina:

81,19 m2

Sprat:

3 - 17

Cijena:

Na upit
Na upit

Opis:

Opis nekretnine:

MAKSIMALNI POPUST ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE !!!

KUPOVINA STANA UZ 20% UČEŠĆA I BESKAMATNE RATE DO GODINU DANA !!!

OBEZBJEĐENO KREDITNO FINANSIRANJE KOD SBERBANKE, INTESA SANPAOLO BANKE I UNICREDIT BANKE !!!

 

Poslovni, stambeni, turistički i lječilišno-rehabilitacioni kompleks "Mellain! u srcu Tuzle nalazi se na jednoj od najatraktivnih i najpoželjniji lokacija kako za življenje tako i za poslovanje, kupovinu, liječenje, hotelske usluge. Prestižna lokacija, izvanredno arhitektonsko rješenje i multifunkcionalnost su njegove glavne prednosti. Ovaj pomno osmišljen objekat je saobračajno odlično povezan sa svim dijelovima grada i glavnim saobraćajnicama. Namjenjen je svima koji žele živjeti, raditi, liječiti se i kupovati u središtu grada, imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu kompleksa i okolnog zelenla.

Stambeno-poslovni kompleks "Mellain" površine od oko 87.000 m2, predstavlja jedinstvenu savremenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u četiri lamele, funkcionalno i estetski organizovane i spojene u jedan jedinstven i fascinantan objekat.

Lamela A - Stambeni dio

Lamela B - Poliklinika, wellness, banjsko lječilište, fitness i olimpijski bazen

Lamela C - Stambeni dio

Lamela D - Hotel sa 5 zvjezdica

Garažni prostor sa 3 podzemne garaže

Prizemlje i Galerija kompleksa su projektovani i izgrađeni prema najvišim zahtjevima savremenog obavljanja poslovno-uslužnih djelatnosti. Na prizemlju se nalaze poslovni prostori i hipermarket, dok je galerija nemjenjena za eksluzivne modne radnje i poslovne prostore gdje su ispunjeni svi viski stadardi gradnje.

Lamelu A i Lamelu C čini stambeni dio kompleksa sa 330 stambenih jedinica, površine od 52 - 167 m2. Stanovi su projektovani u skladu sa konceptom urbanog života, funkcionalnosti i udobnosti. U širokom asortimanu stambenih jedinica mogu se odabrati stanovi od jednosobnih do petosobnih sa jednoetažnom i duplex izvedbom, različitih površina i za svaki ukus.

Lokacija:

Stambeno poslovni kompleks "Mellain" se nalazi na atraktivnoj i sigurnoj lokaciji u naselju centar u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Opština Tuzla, Mup TK,  McDonalds, Merkator centar, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar "Panonska jezera", apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Objekat je projektovan sa savremenom konstrukcijom i građevinskim materijalima koji obezbjeđuju stabilnost i protupožarnu sigurnost. Osnovnu konstrukciju objekta čine armirano betonski zidovi i stubovi koj sa međuspratnim gredama čine prostornu okvirnu cijelinu, na koju su oslonjene armirano betonske međuspratne ploče. Vanjski zidovi i zidovi između stanova su rađeni sa oprečnim blokovima debljine 25 cm. Pregradni unutrašnji zidovi u stanovima su debljine 14 cm.

Vanjski fasadni PVC otvori su rađeni od visokokvalitetnog PVC sistema: SCHUCO CORONA CT 70 Top Alu, sa aluminijskom naklopnom lajsnom sa vanjske strane, koja je elektrostatski plastificirana u boju RAL 9004 mat. Vanjsko fasadno staklo je Parsol plavi debljine 6mmx14mmx4mm Low-e kao i unutrašnje staklo. Ukupan paket stakla je 24mm debljine. Vanjske klupice na prozorskim otvorima su aluminijske a unutrašnje izrađene od kvalitetnog kamena. Svi balkoni su ostakljeni gore navedenim tipom stakla. Vanjski fasadni zidovi su obloženi toplotnoizolacijskim fasadnim sistemom (termofasada) sa završnim slojem fasade BAUMIT-silikat debljine zrna 2mm.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena, bijele boje. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi ostakljenih balkona i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske talijanske keramike.

Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm, završno obrađena i tvornički lakirana. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom bijelom keramikom. Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer i mjerači električne i toplotne potrošnje.

Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnim kamenom-granitom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svako stubište ima po dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -3, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani.

Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Krov je rađen po najsavremenijim standardima kao prohodni obrnuti ravni krov u sljedećim slojevima. 1. armirano betonska ploča, 2. nagibni beton, 3. hladni premaz i hidroizolacija, 4. XPS termoizolacija, 5. geotekstil, 6. pješčana cementna podloga za betonske ploče, 7. betonske ploče. Ravnom krovu se pristupa direktno sa stubišta koje se izdiže iznad ravnog krova. Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka ustakljenih balkona tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Novo u ponudi nekretnina