Proizvodno skladišna hala površine 723 m2 pored magistralnog puta Tuzla - Živinice, naselje Ljubače, Živinice
29. Decembar 2014 - 14:25
Podijeli
 

ID

127/2014

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Živinice

Adresa:

Ljubače bb, Živinice

Površina:

723 m2 + dvorišni prostor 786 m2

Cijena:

850.000 KM
437.000 €

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se proizvodno skladišna hala površine 723 m2 izgrađena na parceli površine 1.509 m2. Hala se nalazi u naselju Ljubače pored glavnog magistralnog puta Tuzla - Živinice. Sastoji se od jedne veće proizvodno skladišne prostorije, skladišne galerije, dvije kancelarijske prostorije, čajne kuhinje, apartmana i tri hladnjače, plusne i minusne. U sklopu parcele se nalazi i izložbeni salon površine cca. 50 m2. Ulaz u objekat je omogućen putem tri prostrana teretna ulaza sa rolo vratima, dok je visina objekta 6 metara. Pristup objektu je omogućen teretnim i putničkim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice. Krug gdje se nalaze objekat je ograđen, veoma prostran i betoniran. Objekat posjeduju sve komunalne priključke. U sklopu hale se nalazi prostran parking prostor površine cca. 500 m2.

Lokacija:

Proizvodno skladišna hala se nalazi u naselju Ljubače pored glavnog magistralnog puta Tuzla - Živinice. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice.

Standard:

Unutrašnja metalna stolarija. Vanjska metalna stolarija. Struja. Vlastito centralno grijanje. Parking prostor. Tri hladnjače. Telefon.

Novo u ponudi nekretnina