MAKSIMALNI POPUST - KREDITNO FINANSIRANJE - NOVOGRADNJA - UKNJIŽENO - Moderni dvoetažni stanovi visokog kvaliteta gradnje površine 136 m2 na atraktivnoj lokaciji u stambeno poslovnom kompleksu "Mellain", Tuzla
31. Juli 2017 - 15:51
Podijeli
 

ID

021/2016

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Aleja Alije Izetbegovića, Centar

Površina:

136 m2

Sprat:

18 i 19

Cijena:

Na upit
Na upit

Opis:

MAKSIMALNI POPUST ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE !!!

KUPOVINA STANA UZ 20% UČEŠĆA I BESKAMATNE RATE DO GODINU DANA !!!

OBEZBJEĐENO KREDITNO FINANSIRANJE KOD SBERBANKE, INTESA SANPAOLO BANKE I UNICREDIT BANKE !!!

Stambeno poslovni kompleks "Mellain" Tuzla se nalazi na jednoj od najatraktivnih i najpoželjnijoj lokacija kako za življenje tako i za stanovanje. Prestižna lokacija, izvanredno arhitektonsko rješenje i multifunkcionalnost su njegove glavne prednosti. Ovaj pomno osmišljen objekat je saobračajno odlično povezan sa svim dijelovima grada i glavnim saobraćajnicama. Namjenjen je svima koji žele živjeti, raditi, liječiti se i kupovati u središtu grada, imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu kompleksa i okolnog zelenla.

Stambeno-poslovni kompleks "Mellain" površine od oko 87.000 m2, predstavlja jedinstvenu savremenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u četiri lamele, funkcionalno i estetski organizovane i spojene u jedan jedinstven i fascinantan objekat.

Lamela A - Stambeni dio

Lamela B - Poliklinika, wellness, banjsko lječilište, fitness i olimpijski bazen

Lamela C - Stambeni dio

Lamela D - Hotel sa 5 zvjezdica

Garažni prostor sa 3 podzemne garaže

Prizemlje i Galerija kompleksa su projektovani i izgrađeni prema najvišim zahtjevima savremenog obavljanja poslovno-uslužnih djelatnosti. Na prizemlju se nalaze poslovni prostori i hipermarket, dok je galerija nemjenjena za eksluzivne modne radnje i poslovne prostore gdje su ispunjeni svi viski stadardi gradnje.

Lamelu A i Lamelu C čini stambeni dio kompleksa sa 330 stambenih jedinica, površine od 52 - 167 m2. Stanovi su projektovani u skladu sa konceptom urbanog života, funkcionalnosti i udobnosti. U širokom asortimanu stambenih jedinica mogu se odabrati stanovi od jednosobnih do petosobnih sa jednoetažnom i duplex izvedbom, različitih površina i za svaki ukus.

Lokacija:

Stambeno poslovni kompleks "Mellain" se nalazi na atraktivnoj i sigurnoj lokaciji u naselju centar u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Opština Tuzla, Mup TK,  McDonalds, Merkator centar, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar "Panonska jezera", apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Objekat je projektovan sa savremenom konstrukcijom i građevinskim materijalima koji obezbjeđuju stabilnost i protupožarnu sigurnost. Osnovnu konstrukciju objekta čine armirano betonski zidovi i stubovi koj sa međuspratnim gredama čine prostornu okvirnu cijelinu, na koju su oslonjene armirano betonske međuspratne ploče. Vanjski zidovi i zidovi između stanova su rađeni sa oprečnim blokovima debljine 25 cm. Pregradni unutrašnji zidovi u stanovima su debljine 14 cm.

Vanjski fasadni PVC otvori su rađeni od visokokvalitetnog PVC sistema: SCHUCO CORONA CT 70 Top Alu, sa aluminijskom naklopnom lajsnom sa vanjske strane, koja je elektrostatski plastificirana u boju RAL 9004 mat. Vanjsko fasadno staklo je Parsol plavi debljine 6mmx14mmx4mm Low-e kao i unutrašnje staklo. Ukupan paket stakla je 24mm debljine. Vanjske klupice na prozorskim otvorima su aluminijske a unutrašnje izrađene od kvalitetnog kamena. Svi balkoni su ostakljeni gore navedenim tipom stakla. Vanjski fasadni zidovi su obloženi toplotnoizolacijskim fasadnim sistemom (termofasada) sa završnim slojem fasade BAUMIT-silikat debljine zrna 2mm.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena, bijele boje. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi ostakljenih balkona i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske talijanske keramike.

Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm, završno obrađena i tvornički lakirana. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom bijelom keramikom. Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer i mjerači električne i toplotne potrošnje.

Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnim kamenom-granitom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svako stubište ima po dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -3, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni.  Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka ustakljenih balkona tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Novo u ponudi nekretnina