Proizvodno skladišna hala sa izložbenim salonom površine 1.500 m2 pored lokalnog puta Živinice - Dubrave
26. Maj 2016 - 14:23
Podijeli
 

ID

022/2016

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Živinice

Adresa:

Dubravska, Živinice

Površina:

500 m2 - 1.500 m2

Sprat:

Pr + 1

Cijena:

Po dogovoru
Po dogovoru

Opis:

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se proizvodno skladišnih hala površine 1.500 m2 pored lokalnog puta Živinice - Dubrave na samo 800 metara udaljenosti od Živinica. Sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje je površine 1.000 m2 i obuhvata izložbeno-skladišni i proizvodno-skladišni dio, dok je prvi sprat površine 500 m2 i može se koristiti kao izložbeni, skladišni ili proizvodni prostor. Pristup svim dijelovima objekta je omogućen putem tri prostrana ulaza sa rolo vratima na daljinsko podizanje. Krug gdje se nalazi objekat je kompletno ograđen, veoma prostran i obuhvata površinu od cca. 3.000 m2 . Pristup objektu je omogućen teretnim i putničkim vozilima direktno sa lokalnog puta. Objekat posjeduje upotrebnu dozvolu.

Bitno je napomenuti da postoji mogučnost iznajmljivanja svake etaže posebno.

Lokacija:

Proizvodno skladišna hala se nalazi pored lokalnog puta Živinice - Dubrave u opštini Živinice. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa glavne saobraćajnice.

Standard:

Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Industrijska struja jačine 22 KW . Voda. Kanalizacija. Internet. Telefon. Ograđena kompletna parcela.

Novo u ponudi nekretnina