Adaptiran višenamjenski poslovni prostor površine 70 m2 na prometnoj lokaciji u naselju Slatina, Tuzla
7. Januar 2018 - 12:59
Podijeli
 

ID

003/2018

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Albina Herljevića, Slatina

Površina:

70 m2

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

215.000 KM
110.000 €

Opis:

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se višenamjenski poslovni prostor u stambeno poslovnoj zgradi u naselju Slatina u Tuzli. Površina poslovnog prostora je 70 m2 a sastoji se od dvije prostorije, jedne međuprostorije i toaleta. Poslovni prostor je adaptiran i tom prilikom urađen je spušteni strop, postavljene nove keramičke ploćice u kompletnom objektu, ugrađen vodomjer i postavljen kalorimetar za centralno grijanje. Veliki stakleni portali čine ovaj poslovni prostor veoma svijetlim i prozračnim. Budući zakupac uz minimalna ulaganja prostor može organizovati po vlastitim željama. Lokacija ga čini idealnim za razne tipove djelatnosti kao sto su trgovačke, ugostiteljske, kancelarijske prostorije, predstavništva firmi, ordinacije, kozmetički saloni i sl. U neposrednoj blizini se nalaze mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, Dom zdravlje Tuzla, banke, SKPC Mejdan, TC Omega, što budućem zakupcu garantuje veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja. Obzirom na blizinu sjeverne saobraćajnice, ima veoma brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. Pored objekta se nalazi prostran parking prostor.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u stambeno poslovnoj zgradi u naselju Slatina u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, Dom zdravlja Tuzla, SKPC Mejdan, TC Omega, marketi, banke, apoteke, ugostiteljsko-trgovački objekti, sportski tereni, kao i ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. 

Standard:

Centralno gradsko grijanje sa kalorimetrom. Vodomjer. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska metalna stolarija. Keramičke ploćice na podu u kompletnom objektu. Automatski osigurači. Internet. Telefon. Kablovska TV. Kalorimetar

Novo u ponudi nekretnina