NOVOGRADNJA - SPO "Slavinovići" Vam nude moderne i praktično dizajnirane trosobne stanove površine 74 i 78 m2, Slavinovići, Tuzla
29. Juli 2017 - 17:22
Podijeli
 

ID

096/2016

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Goste Lazarević, Slavinovići, Tuzla

Površina:

74 i 78 m2

Sprat:

1 - 9

Cijena:

1.650 KM/m2 sa uračunatim PDV-om
846 €/m2 sa uračunatim PDV-om

Opis:

Opis nekretnine:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno poslovnom objektu SPO “Slavinovići” u naselju Slavinovići u Tuzli. Ovaj projekat je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par godina, gdje je namjera investitora da uz povoljne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.

U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.


Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna vanjska stolarija, prvoklasni hrastov lamelni parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protivpožarna i protuprovalna ulazna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Kombinacija mirne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.
Od ukupno četiri lamele koje će biti izgrađene, lamela A koja se gradi imati sedam spratova i budućim kupcima nudi na prodaju ukupno 28 stambenih jedinica, 6 poslovnih prostora, 10 garaža i 44 parking mjesta.

Lamela A:

Jednosobni stanovi površine od 34 m2 do 37 m2

Dvosobni stanovi površine od 47 m2 do 54 m2

Trosobni stanovi površine od 74 m2 do 78 m2

Poslovni prostori površine od cca 16 m2 do cca 46 m2

Garaža površine cca. 17 m2

Parking mjesto cca 12 m2

Cijena:

Jednosobni stanovi od 1 – 9 sprata 1850 KM sa uračunatim PDV-om.

Dvosobni stanovi od 1 – 9 sprata – 1650 KM sa uračunatim PDV-om.

Trosobni stanovi od 1 - 9 - sprata - 1650 KM sa uračunatim PDV-om.

Garaža – 1000 KM/m2 + PDV-om.

Parking mjesto 800 KM/m2 + PDV-om.

U trenutnoj fazi gradnje budućim stanarima se nudi jedinstvena mogućnost uređivanje nekretnine po njihovoj želji, da li se radilo o samom pregrađivanju, smanjivanju ili proširivanju stambene površine.

 

Obezbjeđeno kreditno finansiranje stambenih jedinica.

Mogućnost kupovine na rate.

Agencija za nekretnine „Verto“ Tuzla Vam obezbjeđuje dodatni popust za kupovinu stambene jedinice.

 

Završetak radova i useljenje u objekat je predviđeno za 1 Maj 2017 godine.

 

Standard:

Fasadni sistem sa stiropolom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija od šestokomornih PVC profila + troslojno termoizolacijsko staklo. Zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni.
Podovi u stubištu su obloženi keramikom. U svakom hodniku je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Objekat sadrži lift.

Hrastov lamelni parket prve klase u dnevnom boravku, spavaćim sobama i predsoblju, keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i lođi. Sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija sa garantovano visokom kvalitetom. Sigurnosna ulazna vrata. Svaka stambena jedinica ima individualno mjerilo za potrošnju ostalih energenata. U svim stanovima će biti urađena instalacija za klima uređaj.

Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
SPO “Slavinovići” se nelazi u ulici Goste Lazarević, smještena u blizini supermarketa, osnovnih škola, autobuske stanice, kao i ostalih sadržaja neophodnih za ugodan i miran život.
Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Novo u ponudi nekretnina