Dvosoban stan površine 75 m2 pored Mupa TK, Centar, Tuzla
12. Decembar 2016 - 13:09
Podijeli
 

ID

105/2016

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Mirze Delibašića

Površina:

75 m2

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

124.000 KM
63.500 €

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji pored Mupa TK u Tuzli. Površina stana je 75 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, predsoblja i ostave. Osnovna karakteristika ovog stana, pored odlične lokacije i spratnosti je kvaliteta gradnje, odličan raspored prostorija i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Stan je osunčan i veoma prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Iza stambene zgrade je parking prostor za stanare. Blizina strogog centra grada kao i obilje prostor za dječiju igru čini ovu lokaciju veoma pogodnom za miran i ugodan porodični život.

Lokacija:

Stan se nalazi na jedinstvenoj i atraktivnoj lokaciji u centru grada u neposrednoj blizini Mupa TK i šetališta Slana banja u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk,  Mup TK,  Konzum centar, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar "Panonska jezera", šetalište Slana banja, pješačka zona, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju. Keramičke ploćice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Internet. Interfon. Telefon. Kablovska TV.

Novo u ponudi nekretnina