Tri etaže zgrade površine 779 m2 na veoma prometnoj lokaciji pored glavne autobuske i željezničke stanice u Tuzli
23. Decembar 2016 - 13:40
Podijeli
 

ID

106/2016

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Bosne Srebrene, Tuzla

Površina:

779 m2

Sprat:

Pr + 2

Cijena:

Na upit
Na upit

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se poslovni prostor ( tri etaže zgrade ) na veoma prometnoj lokaciji pored glavne autobuske i željezničke stanice u Tuzli. Sastoji se od tri etaže ukupne površine 779 m2. Prizemna etaža obuhvata površinu od 187,70 m2, prva i druga etaža su indentične i pokrivaju površinu od po 244, 63 m2, dok zajednički prostor pokriva površinu od 100 m2. Sve etaže posjeduju zaseban ulaz iz zajedničkog stubišta. Obzirom da se zgrada nalazi u užem dijelu grada i da je okružena mnogim ugostiteljsko-trgovačkim objektima, te ima veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja, predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca. U sklopu objekta se nalazi i privatni parking prostor. Poslovni prostor je pogodan za razne tipove djelatnosti kao što su predstavništva firmi, poliklinike, bankarske usluge, trgovačko-ugostiteljske djelatnosti, hotelske usluge i sl. Bitno je napomenuti da postoji mogućnost kupovine trećeg i četvrtog sprata, kao i mogućnost dogradnje još jednog sprata i potkrovlja, čime bi ova nekretnina dobila sasvim drugu dimenziju. 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Hidrant. Internet. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Privatni parking prostor.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini glavne autobuske i željezničke stanice u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Bingo City Centar, glavna autobuska i željeznička stanica, robna kuća Omega, SPKC Mejdan, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, apoteke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada.

Novo u ponudi nekretnina