Kuća površine 250 m2 izgrađena na parceli površine 485 m2, u mjestu Tinja, Opština Srebrenik
26. April 2017 - 13:28
Podijeli
 

ID

031/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tinja

Adresa:

Kolona bb, Tinja

Površina:

250 m2

Sprat:

pr + 2

Cijena:

175.000 KM
89.500 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća površine 250 m2 izgrađena na zemljišnoj parceli površine 485 m2 u Tinji, opština Srebrenik. Kuća se sastoji od prizemlja i dva sprata. Prizemni dio kuće obuhvata garažu, veliku radionicu, dvije dodatne peostorije, dva wc-a i ostave. Prvi sprat se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, ostave i velikog balkona. Drugi sprat kuće obuhvata spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, kupatilo i veliki balkon. Ispred kuće nalazi se veliki parking prostor, a sama kuća se nalazi pored glavnog  puta.

 

Lokacija:

Kuća se nalazi u mjestu Tinja u naselju Kolona, a na magistralnom putu Tuzla – Srebrenik. Kuća se nalazi pored glavnog puta, tako da je pristup kući jednostavan i prostran.

Standard:

Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Vlastito grijanje na čvrsta goriva i na struju. U svim prostorijama je parket, osim u kupatilu, gdje su pločice. Kuća posjeduje alarmni uređaj. Voda gradska, a posjeduje i vlastiti bunar, yajedno sa pumpom za vodu. Posjeduje sve komunalne priključke.

Novo u ponudi nekretnina