Atraktivna i adaptirana kuća sa lijepim dvorištem, Slavinovići, Tuzla - NOVA CIJENA
14. August 2017 - 23:51
Podijeli
 

ID

037/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Mahmuta Bušatlije

Površina:

274 m2

Sprat:

pr + 2

Cijena:

280.000 KM
143.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se atraktivna i adaptirana kuća i lijepo uređenim dvorištem na mirnoj lokaciji u naselju Slavinovići u Tuzli. Kuća je izgrađena na parceli površine 547 m2 a se sastoji od prizemlja, 2 sprata i garaže. Stambena površina kuće je 274 m2. Prizemlje glavne kuće se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i predsoblja, dok sprat obuhvata dnevni boravak, dvije veće spavaće sobe, radnu sobu, kuhinju, 2 toaleta, kupatilo i terasu, a drugi sprat kuće obuhvata spavaću sobu, dnevni boravak sa radnom sobom (spojeno), kupatilom i prostran balkon sa lijepim pogledom. Kod adaptacije objekta vodilo se računa o kvalitetu gradnje. Urađena je nova fasada, postavljen novi krov na kući, uređeno kompletno dvorište. U kupatilima i toaletu su postavljene keramičke ploćice extra kvalitete kao i wc školjke i umivaonik marke Roca. Instalirana je nova kuhinja i ugrađeni su  kuhinjski aparati. Također, je postavljen laminat u kompletnom objektu. Uredno održavano dvorište, lijep pogled, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, kuća je smještena na lijepoj i mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada.

Lokacija:

Kuća se nalazi na lijepoj i atraktivnoj lokaciji u naselju Slavinovići. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, od strogog centra Tuzle je udaljena samo 1 km. Blizu je OŠ „Slavinovići“, TC „Dramar“, marketa Bingo, pekare Kabil, stadiona „Luke“, obrazovnog centra „Bosna Sema“, kao i mnoštvo ugostiteljski i trgovački objekata.

Standard:

Grijanje na pelet. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke pločice prve klase u kuhinji, kupatilu, predsobljima i toaletu. Gradska voda. Struja. Automatski osigurači. Kompletno ograđeno i uređeno dvorište. Telefon. Kablovska. Internet. Garaža sa daljinskim otvaranjem. Dva privatna parking mjesta.

Novo u ponudi nekretnina