Izdaje se poslovni prostor (restoran "Behar"), površine 200 m2, centar Grada Tuzla
24. June 2017 - 13:00
Podijeli
 

ID

050/2017

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Maršala Tita

Površina:

200 m2

Sprat:

Pr + suteren

Cijena:

Na upit

Opis:

Opis nekretnine:

Izdaje se poslovni prostor (restoran „Behar“), površine 200 m2 na atraktivnoj lokaciji u centru grada u popularnoj tuzlanskoj zgradi "Toranj" u Tuzli. Poslovni prostor se nalazi u neposrednoj blizini Suda TK i NLB banke. Pristup vozilima je omogućen do samog objekta, a iza objekta je zajednički parking prostor. Poslovni prostor je okružen mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima te ima veliku frekvenciju pješačkog i drumskog saobraćaja što predstavlja dobru investiciju za budućeg zakupca. Poslovni prostor se izdaje sa postojećim inventarom.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Maršala Tita u neposrednoj blizini NLB banke u Tuzli. U blizini se nalaze Sud i Tužilaštvo TK, Opština Tuzla, MUP TK, "Merkator" centar, SPK "Mellain", SPO "Avaz-Robot", osnovne i srednje škole, fakulteti, restorani, mnogi trgovačko ugostiteljski objekti, što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska petokomorna stolarija. Automatski osigurači. Internet. Telefon. Ventilacija. Parking prostor. Kalorimetar.

Novo u ponudi nekretnina