Kuća površine 76 m2 izgrađena na parceli površine 374 m2 na lijepoj lokaciji u naselju Miladije, Tuzla
12. Juli 2017 - 9:56
Podijeli
 

ID

057/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Husinskih Rudara, Tuzla

Površina:

76 m2

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

107.000 KM
55.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća sa lijepo uređenim dvorištem na mirnoj lokaciji u naselju Miladije u Tuzli. Kuca je površine 76 m2, a izgrađena je na parceli površine 374 m2. Pored kuće se nalazi i objekat koji se može pretvoriti ili u poslovni prostor ili u garažu. Uredno održavano dvorište, lijep pogled, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada.

Lokacija:

Kuća se nalazi u ulici Husinskih rudara u naselju Miladije u Tuzli. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa južne gradske saobraćajnice. U neposrednoj blizini se nalazi market "Bingo", policijska stanica, Uprava za indirektno oporezivanje, Vatrogasni dom Tuzla, BKC Tuzla, trgovački centar "Bingo", taxi i autobusko stajalište.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilima. Internet. Telefon. Kablovska TV. Garaža.

Novo u ponudi nekretnina