Kuća površine 127 m2 izgrađena na parceli površine 277 m2 na lijepoj lokaciji u centru grada, Tuzla
13. Juli 2017 - 10:01
Podijeli
 

ID

058/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Kicelj, Tuzla

Površina:

127

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

100.000 KM
52.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća sa lijepo uređenim dvorištem na lijepoj lokaciji u neposrednoj blizini „Skvera“ u Tuzli. Kuca je površine 127 m2, a izgrađena je na parceli površine 277 m2. Sastoji se od dva dnevna boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i dva kupatila.  U sklopu objekta se nalazi garaža i dvorište. Uredno održavano dvorište, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u centru grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. 

Lokacija:

Kuća se nalazi u ulici Kicelj u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi Panonska jezera, gradski trg, obdanište, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, banke, marketi, robna kuća "Omega", gradski stadion Tušanj, dom zdravlja, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja, te predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilima. Laminat u ostalim prostorijama. Internet. Telefon. Kablovska TV. Garaža.

Novo u ponudi nekretnina