ATRAKTIVAN POSLOVNI PROSTOR POVRŠINE 354 M2, DVIJE ETAŽE, NA VEOMA PROMETNOJ LOKACIJI U STROGOM CENTRU GRADA TUZLA
1. August 2017 - 11:42
Podijeli
 

ID

062/2017

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Turalibegova, Tuzla

Površina:

354 m2

Sprat:

Pr + suteren

Cijena:

10.000 KM
5.100 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se izuzetno atraktivan poslovni prostor u strogom centru grada u Tuzli. Nalazi se u najprometnijoj pješačkoj zoni na Korzu, na križanju Turalibegove i Pozorišne ulice. Poslovni prostor je površine 354 m2, na dvije etaže, a sastoji se od prizemlja i suterena. Prizemlje obuhvata površinu od cca. 170 m2, dok suternski dio pokriva površinu od cca. 184 m2. Velike staklene površine čine ovaj prostor veoma svijetlim i prozračnim. Poslovni prostor se nalazi u pješačkoj zoni, te je okružen mnogim ugostiteljsko-trgovačkim objektima i ima veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja, do samog objekta je moguće doći i motornim vozilom što predstavlja veliku pogodnost za budućeg zakupca. Poslovni prostor je pogodan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, trgovačko-ugostiteljske djelatnosti, predstavništva firmi, kancelarijske, i sl.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u strogom centru grada u pješačkoj zoni na križanju Turalibegove i Pozorišne ulice u Tuzli. U krugu od 150-200 metara se nalazi gradski park, kompleks Panonskih jezera, Narodno pozorište Tuzla, apoteke, banke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, , predstavništa mnogih firmi, što predstavlja dobru investiciju za budućeg zakupca. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada.


Standard:
Centralno gradsko grijanje sa kalorimetrom. Vanjska aluminijska stolarija sa termoizolacionim staklim. Mermerne ploćice u cijelom objektu. Keramičke ploćice u toaletu. Spušteni strop. Automatski osigurači. Hidrant. Internet. Kablovska TV. Telefon. Interfon..

Novo u ponudi nekretnina