Prodaje se trosoban stan, površine 64 m2, u neposrednoj blizini „Doma Mladih“, Tuzla
19. August 2017 - 22:39
Podijeli
 

ID

066/2017

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

2.Tuzlanske Brigade, Tuzla

Površina:

64 m2

Sprat:

1

Cijena:

115.000 KM
59.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se atraktivan i adaptirantrosoban stan na odličnoj lokaciji u naselju Centar u Tuzli. Površina stana je 64 m2 a sastoji se od  dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, predsoblja, kupatila i ostava. Osnovna karakteristika ovog stana je kvalitet gradnje i maksimalno iskorišten stambeni prostor .  Prilikom adaptacije stana vodilo se mnogo računa o kvalitetu ugrađenih materijala kao i o ugradnji istih. Tom prilikom postavljene se nove keramičke ploćice u predsoblju, kupatilu i toaletu i instalirane su nove sanitarije. Također, prilikom adaptacije lakiran je parket i ugrađena nova vanjska PVC stolarija sa aluminijskim roletnama. Trostrana orjentacija čini ga veoma svijetlim i prozračnim što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Lokacija ga čini idealnim za miran i ugodan porodični život,  te pruža veoma brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. Stubište i ulaz su odlično održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Centar u ulici 2.Tuzlanske Brigade u Tuzli. U blizini stambene zgrade se nalazi obdanište, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, market "Bingo", "Mellain" centar, Sud i Tužilaštvo TK, Opština Tuzla, Mup TK, sportski tereni, Panonska jezera, apoteke, pošta, taxi i autobusko stajalište, kao i sav ostali sadržaj kiji jedna urbana sredina posjeduje. Lokacije pruža brz i jednostavan pristup svim dijelovima grada.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC slolarija sa aluminijskim roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramičke ploćice u ostalim prostorijama. Protivprovalna ulazna vrata. Internet. Interfon. Telefon. Kablovska TV.

Novo u ponudi nekretnina