Kuća-vikendica, površine 109 m2, izgrađena na parceli površine 2689 m2, na mirnoj lokaciji u mjestu Pasci, Tuzla
24. August 2017 - 15:09
Podijeli
 

ID

067/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Pasci, Tuzla

Površina:

2689 m2

Sprat:

pr + 1

Cijena:

70.000 KM
36.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća sa lijepo uređenim dvorištem na mirnoj lokaciji u mjestu Pasci nedaleko od Tuzle. Kuca je površine 109 m2, a izgrađena je na parceli površine 2689 m2. Pored kuće se nalazi i garaža. Uredno održavano dvorište, lijep pogled, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. Oko kuće se nalazi i raznovrsno voće od jabuka, grožđa, kruški, šljiva.

Lokacija:

Kuća se nalazi u mjestu Pasci na samo 5-10 minuta od Tuzle. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa saobraćajnice. U neposrednoj blizini se nalazi marketi, škole, ambulanta.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilima. Internet. Telefon. Kablovska TV. Garaža. Pomoćni objekat. Voćnjak.

 

Novo u ponudi nekretnina