Prodaje se atraktivan jednosoban stan, 32,20 m2, kod TC „Omega“, Tuzla-NOVOGRADNJA
4. Septembar 2017 - 15:56
Podijeli
 

ID

070/2017

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Bosne Srebrene

Površina:

32,20 m2

Sprat:

8

Cijena:

67.600 KM
34.500 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se atraktivan jednosoban stan površine 32,20 m² koji se nalazi na osmom spratu objekta,  a  sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i hodnik. Stan je pravljen po najvišim standardima, sa modernom zvučnom i termičkom izolacijom. Stan posjeduje zasebno odvojena mjerna mjesta potrošnje svih energenata. Podovi su obloženi visokokvalitetnim bukovim parketom i talijanskom keramikom, a sva unutrašnja vrata furnirana su od bukve te su u tonu sa parketom. Vanjska stolarija je izrađena od petokomornog njemačkog profila i duplim staklima napunjenim argonom i kao takva posjeduju odličnu termičku i zvučnu izolaciju.

Lokacija:

Stan se nalazi u ulici Bosne Srebrene u neposrednoj blizini TC Omega i SKPC Mejdan u Tuzli. U krugu od 200 metara se nalaze visokoškolske ustanove, osnovne i srednje škole, obdaništa, banke, marketi, TC "Omega", SKPC "Mejdan", Dom zdravlja, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja, te predstavlja odličnu investiciju za budućeg vlasnika.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket. Pločice u hodniku, kupatilu i kuhinji. Internet. Interfon. Telefon. Kablovska TV. Lift za 10 osoba. Lift.

Novo u ponudi nekretnina