Prodaje se kuća, površine 190 m2, na mirnoj lokaciji u naselju Novo Naselje, Solina, Tuzla
2. Oktobar 2017 - 12:25
Podijeli
 

ID

073/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Novo Naselje, Solina, Tuzla

Površina:

190 m2

Sprat:

prizemlje + 2

Cijena:

180.000 KM
91.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća  na lijepoj lokaciji u naselju Novo Naselje,  Solina u Tuzli. Kuca je površine 190  m2, a izgrađena je na parceli površine 300 m2. Sastoji se od prizemlj i dva sprata. U sklopu objekta se nalazi i garaža, kotlovnica. Uredno održavano dvorište i lijep pogled,  čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. 

Lokacija:

Kuća se nalazi u naselju Novo Naselje, Solina u Tuzli. Kuća se nalazi odmah pored glavnoga puta, te je ulaz u dvorište odmah sa glavne saobraćajnice. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, benziska pumpa osnovne škola, marketi, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata.

Standard:

Centralno grijanje (kotlovnica). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u hodniku, kuhinji i kupatilima. Laminat u ostalim prostorijama. Internet. Telefon. Kablovska TV. Garaža.Kotlovnica. Atomsko sklonište.

NAPOMENA: Uz kuću dolazi i manja kuća pored nje.

Novo u ponudi nekretnina