Kuća površine 120 m2 izgrađena na parceli površine 205 m2 u Fočanskoj ulici, Slavinovići, Tuzla
9. Novembar 2017 - 14:44
Podijeli
 

ID

088/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Fočanska, Tuzla

Površina:

120 m2

Sprat:

Prizemlje +1

Cijena:

150.000 KM
77.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća površine cca 120 m2 izgrađena na zemljišnoj parceli površine 205 m2 u Fočanskoj ulici u naslju Slavinovići u Tuzli. Kuća se sastoji se od prizemlja i sprata.  Prizemni dio se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U sklopu objekta se nalazi i garaža. Sprat kuće se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika i velikog balkona.  Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obilje zelenila koje je okružuje, čist zrak, izdvojenost od gradske buke i ugođaj koji pruža, čini je idealnom za miran i ugodan porodićni život. Pristup do same kuće je obezbjeđen asfaltnim putem.

Lokacija:

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji u naselju Slavinovići u Fočanskoj ulici. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, od centra Tuzle je udaljena samo 2,5 km.

Standard:

Grijanje na peć  čvrsta goriva. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija sa roletnama. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilu. Garaža. Telefon. Kablovska. Internet.

Novo u ponudi nekretnina