Višenamjenski poslovni prostor površine 635 m2 na veoma prometnoj lokaciji u ulici Nesiba Malkića, neposrednoj blizini Prinčeve Džamije, Tuzla
18. Decembar 2017 - 13:50
Podijeli
 

ID

099/2017

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Nesiba Malikća, Tuzla

Površina:

635 m2

Sprat:

prizemlje + 3

Cijena:

10-15 KM/m2
5-8 Eura/m2

Opis:

Opis nekretnine:

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 635 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u ulici Nesiba Malkića, neposrednoj blizini Prinčeve džamije u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od 4 etaže i to prizemlja i 3 sprata. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, predstavništva firmi, sjedište raznih organizacija i sl. Svaka etaža posjeduje WC. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, tržni centri, pijaca, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne sjeverne saobraćajnice.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Nesiba Malkića u neposrednoj blizini Prinčeve džamije u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi tržni centar „Sjenjak“, tržni centar „Stupine“, dječija igrališta, obdanište,  market "Bingo", banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno grijanje na pelet. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Na prve dvije etaže postavljene su pločice, dok na druge dvije je postavljen laminat. Privatni parking.

NAPOMENA: MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA POSEBNO PRVE DVIJE ETAŽE, A POSEBNO DRUGE DVIJE ETAŽE.

Novo u ponudi nekretnina