Prodaje se kuća površine 380 m2 u naselju Kula, Tuzla
16. Januar 2018 - 12:18
Podijeli
 

ID

005/2018

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Kula, Tuzla

Površina:

380 m2

Sprat:

prizemlje + 3

Cijena:

590.000 KM
302.000 Eura

Opis:

Prodaje se kuća površine 380 m2 sa dodatnih  247 m2 dvorišta u naselju Kula u Tuzli. Zemljišna parcela je veoma pogodna za izgradnju stambeno poslovnog objekta, predstavništa firmi i sl. Pristup kući je omogućen direktno sa glavne saobraćajnice. Zbog svoje strateške pozicije predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obilje zelenila koje je okružuje, čist zrak, izdvojenost od gradske buke i ugođaj koji pruža, čini je idealnom za miran i ugodan porodićni život. Pristup do same kuće je obezbjeđen asfaltnim putem.

Lokacija:

Parcela se nalazi na samo par minuta hoda od strogog centra grada u naselju Kula u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi Mup TK, Konzum centar, Sud i Tužilaštvo TK, marketi, sportski tereni, visokoškolske ustanove, taxi i autobuska stajališta.

Standard:

Cenralno grijanje (kotlovnica). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV. Šadrvan. Alarm. Video nadzor. Klima. 3 Garaže. Šadrvan. Privatni parking.

Novo u ponudi nekretnina