Dvosoban stan, površine 51 m2, naselje Bulevar, Tuzla
5. Februar 2018 - 10:14
Podijeli
 

ID

010/2018

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Rade Peleša, Tuzla

Površina:

51 m2

Cijena:

1.550 KM/m2
793 Eura/m2

Opis:

Prodaje se dvosoban stan površine 51 m2 na atraktivnoj lokaciji u naselju Bulevar u Tuzli. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja, ostave i balkona. Osnovna karakteristika ovog stana, pored lokacije, je dobar raspored prostorija, maksimalno iskorišten stambeni prostor i lijep pogled. Stan je veoma prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obilje prostora, čini ga veoma pogodnim za porodični život. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Ispred i iza stambene zgrade je parking prostor za stanare.

Lokacija:

Stan se nalazi ulici Rade Peleša u naselju Bulevar u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovne škole, visokoškolske ustanove, Pošta, BH telecom, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, hotel Tuzla, "Mellain" centar, Opština Tuzla, Sud i Tužilaštvo TK, Mikrostanica, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Parket u cijelom stanu, osim u kupatilu, gdje su pločice.  Internet. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Protivprovalna vrata. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju, koja se nalazi u suterenu zgrade.

Novo u ponudi nekretnina