IZDAJE SE STAN 42 m2, BRČANSKA MALTA, TUZLA

IZDAJE SE STAN 42 m2, BRČANSKA MALTA, TUZLA

IZDAJE SE STAN 42 m2, BRČANSKA MALTA, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

300KM Mjesečno

  • DSC_0319
  • DSC_0322
  • DSC_0330
  • DSC_0333
  • DSC_0325
  • DSC_0338

ID Nekretnine :

 RH-5614-ponude

Broj soba
2
Kupatila
1
Kvadratura
42 m2

Kratki opis

Izdaje se dvosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Površina stana je 42 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i balkona. Osnovna karakteristika ovog stana je odlična lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor, kvalitet gradnje i blizina centra grada. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, stan je izdvojen od gradske buke, te pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Obilje prostor za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za miran i ugodan porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi prostran parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi u užem dijelu grada u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, UKC “Gradina”, Pošta, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, market “Bingo”, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u kupatilu i kuhinji. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Roletne. Dva lifta.

Stan renoviran.

Slične nekretnine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *