IZDAJE SE POSLOVNI PROSTOR POVRŠINE 19 m2, TC „SJENJAK“, TUZLA

IZDAJE SE POSLOVNI PROSTOR POVRŠINE 19 m2, TC „SJENJAK“, TUZLA

IZDAJE SE POSLOVNI PROSTOR POVRŠINE 19 m2, TC „SJENJAK“, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

500KM Mjesečno

  • DSC_0399
  • DSC_0396
  • DSC_0407

ID Nekretnine :

 RH-6042-ponude

Broj soba
1
Kupatila
1
Kvadratura
19 m2

Kratki opis

Izdaje se višenamjenski poslovni prostor površine 19 m2 na prometnoj lokaciji u TC Sjenjak, u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije i toaleta. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor veoma svijetlim i prozračnim. Budući kupac uz minimalna ulaganja poslovni prostor može organizovati po vlastitim željama. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su predstavništva firmi, kozmetički saloni, saloni ljepote,  trgovačko-ugostiteljske djelatnosti i sl. Treba naglasiti da se poslovni prostor nalazi sa vanjske strane TC „Sjenjak“. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko-ugostiteljskih objekata, banke, marketi Konzum i Bingo, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja. Iza objekta se nalazi prostran parking prostor. Poslovni prostor je trenutno opremljen kao ugostiteljski objekat – caffe bar. Također, bitno je napomenuti da postoji mogućnost kupovine poslovnog prostora sa ili bez inventar.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi na spratu tržnog centra Sjenjak u naselju Brčanska Malta. Poslovni prostor je smješten sa vanjske strane TC „Sjenjak“, prema glavnoj saobraćajnici. U blizini tržnog centra se nalazi sjeverna gradska saobraćajnica koja omogućava odličnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada. U nepostrednoj blizini se nalaze ugostiteljsko-trgovački objekti,  zavod zdrastvenog osiguranja, mikrokreditne organizacije, banke, predstavništva firmi, apoteke, supermarketi “Konzum” i “Bingo”, “DM”, taxi i autobuska stajališta kao i drugi objekti koji doprinose velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Keramičke ploćice u kompletnom objektu. Struja. Voda. Internet. Telefon. Kablovska TV. Wc-e.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine