Moderni i atraktivni stanovi u SK „Novi Zlokovac“, praćeni savremenom arhitekturom, Tuzla

Moderni  i atraktivni stanovi u SK „Novi Zlokovac“, praćeni savremenom arhitekturom, Tuzla

Moderni i atraktivni stanovi u SK „Novi Zlokovac“, praćeni savremenom arhitekturom, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

Po dogovoru

  • DSC_0645
  • DSC_0643
  • DSC_0634
  • DSC_0614
  • DSC_0621
  • DSC_0622
  • 2.9c - Copy
  • 2_5_slika1 - Copy
  • 1

ID Nekretnine :

 RH-5794-ponude

Godina izgradnje
2019

Kratki opis

Stambeni  kompleks „Novi Zlokovac“ u Tuzli nalazi se na jednoj od najatraktivnih i najpoželjniji lokacija kako za življenje. Prestižna lokacija, izvanredno i moderno arhitektonsko rješenje i multifunkcionalnost su njegove glavne prednosti. Ovaj pomno osmišljen objekat je saobračajno odlično povezan sa svim dijelovima grada i glavnim saobraćajnicama. Namjenjen je svima koji žele tu živjeti i imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu kompleksa i okolnog zelenila.

Stambeni kompleks “Novi Zlokovac” predstavlja jedinstvenu savremenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u funkcionalnom i estetski organizovano i spojeno u jedan jedinstven i fascinantan objekat.

Garaže koje se nalaze u sklopu SK “Novi Zlokovac“ su projektovane i izgrađene prema najvišim zahtjevima savremene arhitekture. Nalaze se u suterenu objekta, gdje su ispunjeni svi visoki standardi gradnje.

SK “Novi Zlokovac“ čini stambeni dio kompleksa sa 62 stambene jedinice, površine od 22 – 169 m2. Stanovi su projektovani u skladu sa konceptom urbanog života, funkcionalnosti i udobnosti. U širokom asortimanu stambenih jedinica mogu se odabrati stanovi od jednosobnih do petosobnih sa jednoetažnom i penthaus izvedbom, različitih površina i za svaki ukus.

Lokacija:

Stambeni kompleks „Novi Zlokovac” se nalazi na atraktivnoj i sigurnoj lokaciji u naselju Zlokovac u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Opština Tuzla, Mup TK,  Merkator centar, TC „Sjenjak“ mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

SLOBODNI STANOVI:

Prizemlje: stanovi od  54,2 m2 + 35,50 m2 bašte / 65,9 m2 + 45,40 m2 bašte / 

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine