News

IZDAJE SE STAN 86 m2, NOVO NASELJE, TUZLA

Iznajmljuje se kompletno namješten trosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija u naselju Solina u Tuzli. Stan je površine 86 m2 a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, predsoblja, degažmana, kupatila, toaleta, ostave i dvije lođe. Osnovna karakteristika ovog stana je lijep raspored prostorija i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Trostrana orijentacija stana čini ga veoma svijetlim i osunčanim što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, lokacija ga čini idealnim za miran i ugodan porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi u ulici Rate Dugonjića u naselju Solina u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, marketi Bingo i Dramar, apoteka, taxi/autobuska stajališta, park, prostor za dječiju igru, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku sa trpezarijom, spavaćim sobama i degažmanu. Keramičke ploćice u kuhinji, kupatilu, toaletu, predsoblju i lođama. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. 3