Izdaje se stan 86 m2 u naselju Brčanska Malta, vojne lamele, Tuzla

Izdaje se stan 86 m2 u naselju Brčanska Malta, vojne lamele, Tuzla

Izdaje se stan 86 m2 u naselju Brčanska Malta, vojne lamele, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

600KM Mjesečno

  • DSC_0433
  • DSC_0438
  • DSC_0408
  • DSC_0414
  • DSC_0427
  • DSC_0420
  • DSC_0424
  • DSC_0412

ID Nekretnine :

 RH-6024-ponude

Broj soba
4
Kupatila
2
Kvadratura
86 m2

Kratki opis

Izdaje se  stan u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Površina stana je 86 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe,  kuhinje,  trpezarije, kupatila, wc-a, predsoblja, ostave, lođe i zatvorenog balkona, koji je pretvoren u radnu sobu. Osnovna karakteristika ovog stana je odlična lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor, kvalitet gradnje i blizina centra grada. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, stan je izdvojen od gradske buke, te pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Obilje prostor za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za miran i ugodan porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi prostran parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi u užem dijelu grada u ulici Armije BiH u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, UKC “Gradina”, Pošta, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, market “Bingo”, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke ploćice u kupatilu, wc-u i kuhinji. Parket u sobama, hodniku i radnoj sobi. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Klima. Protivprovlna vrata. Lift.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook