Kuca, Centar, Dzafer Mahala, Tuzla

Kuca, Centar, Dzafer Mahala, Tuzla

Kuca, Centar, Dzafer Mahala, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

65,000KM

  • kuca tuzla - prodaja - centar - dzafer mahala - skver - nekretnine - home
  • DSC_0327
  • DSC_0331
  • DSC_0333
  • DSC_0337
  • DSC_0335
  • DSC_0341
  • DSC_0344

ID Nekretnine :

 RH-10047-ponude

Broj soba
1
Kupatila
1
Kvadratura
48 m2
Kvadratura placa
97 m2

Kratki opis

Kuca 48 m2 izgradjena na parceli 97 m2, Centar, Dzafer Mahala, Tuzla

Prodaje se kuća sa na lijepoj lokaciji u naselju Džafer Mahala u Tuzli. Kuca je površine 48 m2, a izgrađena je na parceli površine 97 m2. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U sklopu objekta se nalazi i pomoćna prostorija. Obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u centru grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada.

Lokacija:

Kuća se nalazi u ulici Džafer Mahala u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, banke, marketi, robna kuća “Omega”, gradski stadion Tušanj, dom zdravlja, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja, te predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca.

Standard:

Grijanje na čvrsto gorivo. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilima. Laminat u ostalim prostorijama. Internet. Telefon. Kablovska TV. Šupa. Dodatni pristupni put.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

 

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook