Poslovni prostor 35 m2, Stupine, Tuzla

Poslovni prostor 35 m2, Stupine, Tuzla

Poslovni prostor 35 m2, Stupine, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

 

32,000KM

  • poslovni prostor tuzla - prodaja - nekretnine - centar - stupine - tuzla
  • DSC_0257
  • DSC_0255
  • DSC_0258
  • DSC_0260
  • DSC_0263

ID Nekretnine :

 RH-8032-ponude

Broj soba
1
Kupatila
1
Kvadratura
35 m2
Godina izgradnje
1997

Kratki opis

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor površine 35 m2. Poslovni prostor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naslju Stupine, a sastoji se od jedne vece prostorije i toaleta. Prostor je veoma pogodan za razne tipove djelatnosti kao što su kancelarijske, advokatske, predstavništa firmi ili trgovačko-ugostiteljske djelatnosti. Obzirom na lokaciju ima veliku frkvenciju pješačkog saobraćaja što predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca. Pristup vozilima je omogućen do samog objekta, a ispred i iza objekta je prostran zajednički parking prostor.
Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u suterenu stambene zgrade u naselju Stupine u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za poslovne djelatnosti zbog nepsredne blizine centru grada i svih neophodnih gradski sadrzaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U neposrednoj blizini se nalazi Opština Tuzla, Sud i Tužilaštvo, “Mellain” centar, hotel Tuzla, Elektrodistribucija Tuzla, “marketi Bingo”, pijace, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, banke, kao i mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata.
Standard:
Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Automatski osigurači. Kablovska TV. Internet. Telefon.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook