Poslovni prostor površine 329,78 m2, centar Grada, Tuzla

Poslovni prostor površine 329,78 m2, centar Grada, Tuzla

Poslovni prostor površine 329,78 m2, centar Grada, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

Po dogovoru

  • DSC_0184
  • DSC_0189
  • DSC_0191
  • DSC_0194

ID Nekretnine :

 RH-5972-ponude

Kupatila
2
Kvadratura
329,78 m2

Kratki opis

Izdaje se poslovni prostor površine 329,78 m2 na atraktivnoj lokaciji u centru grada u neposrednoj blizini hotela“Mellain“ u Tuzli.  Poslovni prostor se nalazi u neposrednoj blizini Suda TK i NLB banke. Prostorije su veoma pogodne za razne tipove djelatnosti kao što su kancelarijske, ordinacije, advokatske, administrativne, predstavništa firmi ili razne djelatnosti. Pristup vozilima je omogućen do samog objekta, a iza objekta je zajednički parking prostor. Kancelarijski prostor je okružen mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima te ima veliku frekvenciju pješačkog i drumskog saobraćaja što predstavlja dobru investiciju za budućeg zakupca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Maršala Tita u neposrednoj blizini NLB banke u Tuzli. U blizini se nalaze Sud i Tužilaštvo TK, Opština Tuzla, MUP TK, “Merkator” centar, SPK “Mellain”, SPO “Avaz-Robot”, osnovne i srednje škole, fakulteti, restorani, mnogi trgovačko ugostiteljski objekti, što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja.

Standard:

Centralno grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska petokomorna stolarija. Beton u cijelom poslovnom prostoru. Automatski osigurači. Internet. Telefon. Ventilacija. Kalorimetar. Voda. Struja. Server soba. Klima. Alarm. Lift.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook