POSLOVNI PROSTOR, SLAVINOVICI, TUZLA – 244 m2

POSLOVNI PROSTOR, SLAVINOVICI, TUZLA – 244 m2

POSLOVNI PROSTOR, SLAVINOVICI, TUZLA – 244 m2

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

1,950KM /Mjesečno

  • DSC_0023
  • DSC_0022
  • DSC_0017
  • DSC_0995
  • DSC_0001
  • DSC_0012
  • DSC_0026
  • DSC_0009
  • DSC_0006

ID Nekretnine :

 RH-10412-ponude

Kvadratura
244 m2
Godina izgradnje
2015
Kvadratura placa
400 m2

Kratki opis

Višenamjenski poslovni prostor površine 244 m2 na veoma prometnoj lokaciji u naselju Slavinovići, Tuzla

 

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 244 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u naselju Slavinovići u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od vise prostorija i toaleta. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su predstavništva firmi, trgovačko ugostiteljske djelatnosti, skladišta i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, osnovna škola, sportski tereni, Dramar, Bingo, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne sjeverne saobraćajnice. Prostor se nalazi odmah pored glavnog puta. Ispred prostora je veliki prostrani parking.

NAPOMENA: Vrata na ulazu (trenutno su dvoja rolo vrata) će biti zamjena novim i to sve od potrebe budućeg zakupca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Branilaca Bosne u naselju Slavinovići u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi sportski tereni, market “Bingo”, “Dramar” centar, osnovna škola, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje (kalorimetar). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna aluminijska stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV. Pločice u svim prostorijama. Parking.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook