POSLOVNI PROSTOR, STUPINE, TUZLA – NOVOGRADNJA

POSLOVNI PROSTOR, STUPINE, TUZLA – NOVOGRADNJA

POSLOVNI PROSTOR, STUPINE, TUZLA – NOVOGRADNJA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

Po dogovoru

  • galerija-map
  • pp3-prizemlje
  • stan tuzla - novogradnja - prodaja - centar - stupine - tuzla tower - nekretnine verto - agencija
  • novogradnja - stan tuzla - prodaja - centar - stupine - tuzla tower - nekretnine
  • DSC_0382
  • DSC_0387

ID Nekretnine :

 RH-11118-ponude

Broj soba
2
Kupatila
2
Kvadratura
146,53 m2
Godina izgradnje
2023

Kratki opis

 

Početak gradnje je oktobar 2021. godine, a završetak radova , kao i useljenje u objekat je planirano za 24 mjeseci.

Opis nekretnine:

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u SPO “Tuzla Tower” u Tuzli. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, projektovane su jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice različitih veličina i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude maksimalno iskorišten.Kombinacija, visokog kvaliteta, odlične lokacije gradnje i funkcionalno projektovanog prostora uz prihvatljive cijene i način plaćanja, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, prvoklasni hrastov parket, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Materijali koji su koristeni u izgradnji stambeno-poslovnog objekta Sjenjak zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara. SPO Tuzla Tower se sastoji od jedne lamele sa 20 etaža. Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta Tuzla Tower je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket debljine 14 mm, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svako stubište ima po dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -1, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka lođe tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

 

Lokacija:
SPO Tuzla Tower se nalazi u ulici Mehmedalije Maka Dizdara u popularnom tuzlanskom naselju Stupine u Tuzli.Ukoliko želite živjeti na atraktovnoj, mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. U neposrednoj blizini se nalazi visokoškolske ustanove, Opština Tuzla, obdanista, osnovne I srednje škole, “Mellain”, hotel Tuzla, Sud i Tužilaštvo TK, “Bingo”, banke, apoteke, Elektrodistribucija Tuzla, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, sportski tereni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja.Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada ima veoma brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook