POSLOVNI PROSTOR, ULICA NESIBA MALKICA, TUZLA

POSLOVNI PROSTOR, ULICA NESIBA MALKICA, TUZLA

POSLOVNI PROSTOR, ULICA NESIBA MALKICA, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

1,200KM /Mjesečno

ID Nekretnine :

 RH-10897-ponude

Broj soba
3
Kupatila
1
Kvadratura
90 m2

Kratki opis

Višenamjenski poslovni prostor površine 90 m2 na veoma prometnoj lokaciji u ulici Nesiba Malkića, neposrednoj blizini Prinčeve Džamije, Tuzla

Opis nekretnine:

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 90 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u ulici Nesiba Malkića, neposrednoj blizini Prinčeve džamije u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od tri prostorije, dva toaleta i server sobe. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, predstavništva firmi, sjedište raznih organizacija i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, tržni centri, pijaca, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne sjeverne saobraćajnice. Ispred objekta se nalazi privatni parking prostor za 6-7 vozila, koji je pod video nadzorom.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Nesiba Malkića u neposrednoj blizini Prinčeve džamije u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi tržni centar „Sjenjak“, tržni centar „Stupine“, dječija igrališta, obdanište, market “Bingo”, banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno grijanje na pelet. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Video nadzor. Na podovima pločice. Klima. Privatni parking za 6-7 vozila. Protiv provalni i vatro dojavni video nadzor. Mrežna infrastruktura razvedena. Alarm.

NAPOMENA: MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA I DODATNOG SPRATA POVRŠINE 90 m2.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook