STAN POVRSINE 166 m2, SPO “SJENJAK”, TUZLA

STAN POVRSINE 166 m2, SPO “SJENJAK”, TUZLA

STAN POVRSINE 166 m2, SPO “SJENJAK”, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

Po dogovoru

  • DSC_0092
  • DSC_0120
  • DSC_0095

ID Nekretnine :

 RH-9638-ponude

Broj soba
4
Kupatila
2
Kvadratura
166 m2
Godina izgradnje
2021

Kratki opis

S posebnim i velikim zadovoljstvom objavljujemo da u ponudi za prodaju imamo stanove u stambeno poslovnom objektu Sjenjak u Tuzli. Projekat je jedistven i takve vrste, gdje je namjera investitora da uz atraktivne, praktične i moderne stanove, ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone, koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih naseljenih gradskih naselja. S ciljem da se potencijalnim kupcima omogući što lakše rješavanje stambenog pitanja, projektovane su stambene jedinice i to jednosobne, dvosobne, trosobne, četverosobne, petosobne i šestosobne stambene jedinice, koje su optimalne veličine i funkcionalne dispozicije čineći da pri tome stambeni prostor bude iskorišten na najefikasniji način.

SPO Sjenjak se sastoji od tri lamele i to O1, O2 i O3. Lamele O1 i O3 imaju po deset etaža, dok lamela O2 ima petnaest etaža. Omogućena je komunikacija iz garaža i unutrašnjih parking mjesta sa ostatkom zgrade i stanovima putem lifta i stepeništa. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog objekta Sjenjak zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksplataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Kombinacija visoke kvalitete, funkcionalno izprojektovanog prostora i odlične lokacije, a sve to uz prihvatljive cijene i način plaćanja, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju. Korištenje najkvalitetnih materijala, kao i opreme od čega se može izdvojiti parket prve klase od hrastovine, protivprovalna vrata vrhunse kvalitete, 6-komorna PVC vanjska stolarija sa roletnama, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

 

Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta Sjenjak je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket debljine 14 mm, završno obrađen i tvornički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom. Zidovi u stanovima su obrađeni u bijeloj boji. U kupatilima i toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

Za svakim stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. Upravljanje rasvjetom stubišta se vrši preko stubišnih automata i prekidača postavljeni u stubištima. Podovi u stubištu su obložni kvalitetnom keramikom, a ograda u stubištima je metalna. U svakom hodniku je posavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Svako stubište ima po dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s. Požarno stepenište se završava u suterenu -1, gdje je povezano sa garažom a na prizemlju je omogućen direktan izlazak vani. Sve instalacije u objektu imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Za vanjske klima jedinice je predviđeno mjesto sa boka lođe tako da ne narušavaju izgled fasade, sa riješenim odvođenjem kondenza iz klima jedinica.

Pored stambenih jedinica u ponudi Vam nudimo i kupovinu garaža, vanjskog i unutrašnjeg parking mjesta, kao i ostava.

Izgradnja stambeno poslovnog objekta je pocela u Maju 2018 godine, a završetak radova, pa do samog useljenje u objekat je planirano za Mart 2021 godine.

Lokacija:
Atraktivna, mirna, kao i sigurna lokacija, koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica je lokacija na kojoj je smješten SPO „Sjenjak“ i ako tražite takvu, koja je idealna za jedan porodični život, onda je to SPO Sjenjak koja se nalazi u ulici Ismeta Mujezinovića u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak u Tuzli. U samom krugu od cca 450-500 metara se nalaze osnovne škole, apoteke, ambulanta, poluklinika “Vaše zdravlje”, obdaništa, banke, TC Sjenjak i “Dramar”, marketi “Bingo”, sportski tereni, šetalište, mnogobrojni trgovački i ugostiteljski objekti, autobuska i taksi stajališta, kao i ostalih sadržaja neophodan za ugodan i miran život. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za lagodan porodični život, jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. Sama njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem, te izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje se čini idealnim izborom kako za modernu i praktičnu porodicu tako i za aktivne mlade ljude i stariju populaciju.

Podijeli i sa drugima

Dodatne informacije

  • Terase:2

Slične nekretnine

Facebook