Prodaje se stan površine 52 m2 u naselju Skojevska, Tuzla

Prodaje se stan površine 52 m2 u naselju Skojevska, Tuzla

Prodaje se stan površine 52 m2 u naselju Skojevska, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

72,000KM

  • DSC_0001
  • DSC_0008
  • DSC_0016
  • DSC_0022
  • DSC_0025
  • DSC_0013

ID Nekretnine :

 RH-5946-ponude

Broj soba
2
Kupatila
1
Kvadratura
52 m2

Kratki opis

Prodaje se  stan u naselju Skojevska u Tuzli. Površina stana je 52 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, ostave i balkona. Osnovna karakteristika ovog stana je odlična lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor, kvalitet gradnje i blizina centra grada. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, stan je izdvojen od gradske buke, te pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Obilje prostor za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za miran i ugodan porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi prostran parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi u užem dijelu grada u naselju Skojevska u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, UKC “Gradina”, Pošta, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, market “Bingo”, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u kupatilu i hodnuku. Parket u ostalim prostorijama. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Protivprovalna vrata.

NAPOMENA: ZGRADA NE POSJEDUJE LIFT.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook