STAN, BRCANSKA MALTA, TUZLA – 62 m2

STAN, BRCANSKA MALTA, TUZLA – 62 m2

STAN, BRCANSKA MALTA, TUZLA – 62 m2

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

142,500KM

  • stan tuzla - prodaja - brcanska malta - centar - nekretnine - real estate - home
  • DSC_0318
  • DSC_0340
  • DSC_0370
  • DSC_0359
  • DSC_0374
  • DSC_0354
  • DSC_0376
  • DSC_0320

ID Nekretnine :

 RH-11060-ponude

Broj soba
3
Kupatila
1
Kvadratura
62

Kratki opis

Prodaje se namješten stan površine 62 m2, Brčanska Malta, Tuzla

Prodaje se namješten stan i odličnim rasporedom prostorija u ulici Maršala Tita u Tuzli. Površina stana je 62 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja, balkona i lođe. Osnovna karakteristika ovog stana je odlična lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor i blizina centra grada. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, stan je izdvojen od gradske buke, te pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Obilje prostor za dječiju igru čini ovaj stan veoma pogodnim za miran i ugodan porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi prostran parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi u užem dijelu grada u ulici Maršala Tita u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno za obiteljski život jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, UKC “Gradina”, Pošta, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, market “Bingo”, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Keramičke ploćice u kupatilu, kuhinji, hodniku i lođi. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i radnoj sobi. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Lift. Pritvprovalna vrata.

NAPOMENA: Stan se prodaje namješten, kao na slikama.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook