Stan, Slavinovici, Tuzla

Stan, Slavinovici, Tuzla

Stan, Slavinovici, Tuzla

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

125,000KM

  • stan tuzla - prodaja - slavinovici - nekretnine - real estate
  • DSC_0234
  • DSC_0260
  • DSC_0229
  • DSC_0256
  • DSC_0252
  • DSC_0248
  • DSC_0243

ID Nekretnine :

 RH-9875-ponude

Broj soba
3
Kupatila
1
Kvadratura
64 m2

Kratki opis

Stan povrsine 64 m2, Slavinovici, Tuzla

Prodaje se stan odlične dispozicije u naselju Slavinovići u Tuzli. Površina stana je 64 m2, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa ostavom, predsoblja i kupatila. Većim dijelom dana stan je osunčan i veoma prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obilje prostora za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi prostran parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani. Stvarna kvadratura stana je 68 m2. Stan je urađen na način da je balkon proširen i pretvoren u kuhinju, a kuhinja pretvorena u dodatnu sobu. Stan je odličan i bez dodatnih ulaganja. Prilikom adaptacije je vođeno računa da se koriste najkvalitetniji materijali.

Lokacija:

Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u naselju Slavinovići u Tuzli. Smješten je ulici Goste Lazarevića. U blizini stambene zgrade se nalazi obdanište, osnovne škole, market “Bingo”, “Dramar” centar, “Interex”, sportski tereni, apoteke, pošta, policijska stanica, pekare, taxi i autobusko stajalište, kao i drugi ugostiteljsko-trgovački objekti. Lokacije pruža brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena kvalitetna stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i sobama. Keramičke ploćice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Internet. Interfon. Telefon. Kablovska TV. Lift. Protivprovalna vrata.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

 

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook