Poslovni prostor, Slavinovici, Tuzla

Poslovni prostor, Slavinovici, Tuzla

Poslovni prostor, Slavinovici, Tuzla

Slavinovići, Tuzla

Prodaja

Po dogovoru

  • DSC_0427
  • DSC_0441
  • DSC_0445
  • DSC_0432
  • DSC_0433

ID Nekretnine :

 RH-2017-09

Kvadratura
99 m2
Godina izgradnje
2020

Kratki opis

Poslovni prostor površine 99 m2,Slavinovići, Tuzla – NOVOGRADNJA

 

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor u novoizgrađenom stambeno poslovnom objektu u naselju Slavinovići u Tuzli. Površina poslovnog prostora je 99 m2. Roh bau sistem budućem kupcu poslovnog prostora daje mogučnost organizacije prostora po vlastitim željama. Stakleni portali čine ovaj poslovni prostor veoma svijetlim i prozračnim. Garantirano visok kvalitet gradnje i arhitektonska rješenja prilagođena modernom načinu života, kao i veoma atraktivna lokacija osnovna su odlika ovog stambeno poslovnog objekta. Lokacija ga čini idealnim za razne tipove djelatnosti kao sto su trgovačko-ugostiteljske, kancelarijske prostorije, agencijske, predstavništva firmi, ordinacije i kozmetički saloni i sl. Poslovni prostor je okružen mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima te ima veliku frekvenciju pješačkog i drumskog saobraćaja što predstavlja dobru investiciju za budućeg kupca. U neposrednoj blizini se nalaze mnogi trgovačko-ugostiteljskih objekati, osnovne škole, kao i ostali sadržaj neophodan za ugodan i miran život što budućem kupcu garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Obzirom na blizinu sjeverne saobraćajnice, ima veoma brz i jednostavan pristup svim djelovima grada.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Goste Lazarević, smještena u blizini supermarketa, osnovnih škola, autobuske stanice, kao i ostalih sadržaja neophodnih za ugodan i miran život.
Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna vanjska aluminijska stolarija. Internet. Telefon. Svi komunalni priključci.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

 

Podijeli i sa drugima

Property Video

Slične nekretnine

Facebook