STAN, TURALIBEGOVA, CENTAR, TUZLA

STAN, TURALIBEGOVA, CENTAR, TUZLA

STAN, TURALIBEGOVA, CENTAR, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

500KM /Mjesečno

  • STAN TUZLA - IZDAVANJE - IZNAJMLJIVANJE - STUPINE - NEKRETNINE - REAL ESTATE
  • DSC_0418
  • DSC_0428
  • DSC_0421
  • DSC_0404
  • DSC_0406
  • DSC_0399
  • DSC_0429

ID Nekretnine :

 RH-11128-ponude

Broj soba
2
Kupatila
1
Kvadratura
50 m2

Kratki opis

IZDAJE SE STAN POVRSINE 50 m2, CENTAR, TUZLA

Izdaje se dvosoban stan na odličnoj lokaciji u Turalibegovoj ulici u naselju Centar u Tuzli. Stan je površine 50 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja. Stan je renoviran u cijelosti. Pored odlične lokacije u centru grada, osnovna karakteristika ovog stana je odličan raspored prostorija, kvalitet gradnje i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Orijentacija stana, osunčanost i prozračnost, čini ga idealnim za miran i ugoran porodični život. Ispred i iza stambene zgrade se nalazi parking prostor za stanare. Bitno je napomenuti da budući zakupac uz stan dobija i podrumsku prostorija na raspolaganje, te da je stan smješten na nižu spratnost.

Lokacija:

Stan se nalazi u Turalibegovoj ulici u strogom centru grada u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi Gradsko Pozorište, Mup TK, Sud i Tužilaštvo TK, Opština Tuzla, popularno tuzlansko šetalište Slana Banja, kompleks Panonskih jezera, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, apoteke, banke, auto salon “Inter-auto”, “Avaz – Robot”, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija sa roletnama. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice visoke kvalitete u hodniku, kuhinji, kupatilu i balkonu. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Protivprovalna vrata. Klima. Namješten stan.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook