Kuća površine 260 m2, izgrađena na parceli površine 547 m2, na mirnoj lokaciji u naselju Hukići, Slavinovići, Tuzla
19. June 2017 - 14:15
Podijeli
 

ID

048/2017

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Hukići, Tuzla

Površina:

260 m2

Sprat:

pr + 2

Cijena:

160.000 KM
82.000 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća površine 260 m2 na mirnoj lokaciji u naselju  Hukići u Tuzli. Sagrađena je na parceli površine 547 m2, a sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi garaža i prostrana alatnica, te dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i ostava. Na spratu se nalazi dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja s trpezarijom, kupatilo, terasa i balkon, a u potkrovlju, koje je ne dovršeno,  se nalazi kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba i terasa. U sklopu kuće se nalazi i garaža cca 20 m2. Zelenilo koje je okružuje, čist zrak, izdvojenost od gradske buke i ugođaj koji pruža, čini je idealnom za porodičnu odvojenost u prirodu, druženja i odmor. Pristup do same kuće je obezbjeđen direktno sa glavnog lokalnog puta.

Lokacija:

Kuća se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji u naselju  Hukići u Slavinovićima. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, od centra Tuzle je udaljena samo 3 km.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Keramičke ploćice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Gradska voda. Električna energija. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Internet. Garaža. Alatnica.

Novo u ponudi nekretnina