Izdaje se dvosoban stan 48 m2, Bulevar, Tuzla
5. Januar 2018 - 12:29
Podijeli
 

ID

002/2018

Tip nekretnine:

Stan

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Aleja Alije Izetbegovića, Tuzla

Površina:

48 m2

Sprat:

Visoko Prizemlje

Cijena:

300 KM
150 Eura

Opis:

Izdaje se dvosoban stan površine 48 m2 na lijepoj lokaciji u naselju Bulevar u Tuzli. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ostave i predsoblja. Osnovna karakteristika ovog stana je lokacij, kvalitet gradnje i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Stan je većim dijelom dana osunčan i prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obilje prostor za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za porodični život. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Ispred i iza stambene zgrade je parking prostor za stanare.

Lokacija:

Stan se nalazi ulici Aleja Alije Izetbegovića u naselju Bulevar u Tuzli. Ovo naselje je veoma atraktirvno i popularno kako za obiteljski život, tako i za studentski život, jer se nalazi u blizini centra grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovne škole, visokoškolske ustanove, Pošta, BH Telecom, mala pijaca, tržni centar Sjenjak, hotel Tuzla, "Mellain" centar, Opština Tuzla, Sud i Tužilaštvo TK, Mikrostanica, apoteke, banke, sportski tereni, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, taxi i autobuska stajališta, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke ploćice u kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Internet. Telefon. Sigurnosna vrata.

Novo u ponudi nekretnina