KUCA, TURSKI LUKAVAC, LUKAVAC

KUCA, TURSKI LUKAVAC, LUKAVAC

KUCA, TURSKI LUKAVAC, LUKAVAC

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

126,000KM

ID Nekretnine :

 RH-10840-ponude

Broj soba
4
Kupatila
2
Garaža
1
Kvadratura
118 m2
Kvadratura placa
265 m2

Kratki opis

PRODAJE SE KUĆA 118 m2, IZGRAĐENA NA PARCELI OD 265 m2, TURSKI LUKAVAC

Prodaje se kuća površine 118 m2 izgrađena na zemljišnoj parceli površine 265m2 u Turski Lukavac, Lukavac. Kuća se sastoji od prizemlja i sprata. Prizemni dio kuće obuhvata dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, ostava i kupatilo, dok se sprat sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupatila, ostave i balkona. Ispred kuće nalazi se parking prostor, a sama kuća se nalazi pored glavnog puta. U sklopu kuće se nalazi i garaža. Konstrukcija krova je urađena od betona, po uzoru na kuće iz primorski dijelova.

Lokacija:

Kuća se nalazi u mjestu Turski Lukavac, naselje Karići, Lukavac. Pristup kući jednostavan i prostran, te se nalazi odmah pored glavnog lokalnog puta. U neposrednoj blizini se nalazi super marketi, marketi, osnovna škola, autobusko stajalište,…

Standard:

Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Vlastito grijanje na čvrsta goriva. U svim prostorijama u prizemlju je laminat, osim u kupatilu i hodniku, gdje su pločice. Sprat kuće je u rau bau stanju. Posjeduje sve komunalne priključke.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook