POSLOVNI PROSTOR, CENTAR, TUZLA – 100 m2

POSLOVNI PROSTOR, CENTAR, TUZLA – 100 m2

POSLOVNI PROSTOR, CENTAR, TUZLA – 100 m2

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

Po dogovoru

  • poslovni prostor tuzla - izdavanje - iznajmljivanje - centar - nekretnine - real estate - office
  • DSC_0111
  • DSC_0130
  • DSC_0132
  • DSC_0136
  • DSC_0099
  • DSC_0102
  • DSC_0106

ID Nekretnine :

 RH-10466-ponude

Broj soba
3
Kupatila
1
Kvadratura
100 m2

Kratki opis

Izdaje se višenamjenski poslovni prostor površine 100 m2, u strogom centru Grada Tuzla<

Opis nekretnine:

Izdaje se višenamjenski poslovni prostor, površine 100 m2, koji se nalazi u strogom centru grada. Poslovni prostor je okružen mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima i ima veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja. Lokacija ga čini idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su trgovačke djelatnosti, kancelarijske, saloni ljepote, predstavništva firmi, agencije, ordinacije i sl. U krugu od 300 metara su smješteni svi gradski sadržaji, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, velika pijaca, Trg Slobode, Soni trg apoteke, banke, predstavništa firmi, Skver, što predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u strogom centru grada na popularnom šetalištu u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata, banke, apoteke, velika pijaca, Soni trg, trg Slobode, kompleks panonskih jezera, predstavništa firmi i sl. Pored velike frekvencije pješaćkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada što predstavlja odličnu investiciju za budućeg vlasnika.

Standard:

Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke ploćice na podu. Struja. Voda. Kanalizacija. Telefon. Internet. Kablovska TV. Klima uređaj.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook