STAN, TUSANJ, SLATINA, TUZLA

STAN, TUSANJ, SLATINA, TUZLA

STAN, TUSANJ, SLATINA, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Iznajmljivanje

500KM /Mjesečno

  • stan tuzla - izdavanje - iznajmljivanje - centar - tusanj - slatina
  • DSC_0575
  • DSC_0580
  • DSC_0578
  • DSC_0597
  • DSC_0588
  • DSC_0603

ID Nekretnine :

 RH-10322-ponude

Broj soba
2
Kupatila
1
Kvadratura
57 m2
Godina izgradnje
2016

Kratki opis

Izdaje se dvosoban stan površine 57 m2 u novijoj gradnji u SPO “Tušanj” u Tuzli

Opis nekretnine:

Izdaje se dvosoban stan površine 57 m2 u novijoj gradnji u SPO “Tušanj” u Tuzli. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, kupatila i lođe. Objekat je projektovan po najnovim standardima gradnje. Unutrašnja stolarija je drvena, vanjska je petokomorna PVC, dok su ulazna vrata protivprovalna i protivpožarna. U dnevnom boravku sa trpezarijom i spavaćoj sobi je parket, dok su u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi keramčke pločice prve klase. Svaka lamela sadrži lift za četiri osobe. Stan ima lijep pogled na naselje Mejdan i Rudarsku ulicu. Stan je osunčan i veoma prozračan što doprinosi ugodnoj atmosferi za boravak. Obilje prostor za dječiju igru čini ga veoma pogodnim za porodični život. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada, pruža veoma brz i jednostavan pristup ostalim djelovima grada. Iza stambene zgrade je parking prostor za stanare. Ulaz i stubište su uredno održavani.

Lokacija:

SPO “Tušanj” se nalazi u neposrednoj blizini gradskog stadiona “Tušanj” u naselju Tušanj u Tuzli. U krugu od 300 metara se nalaze visokoškolske ustanove, srednje škole, osnovne škole, obdaništa, banke, marketi, robna kuća “Omega”, SKPC “Mejdan”, Dom zdravlja, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata što doprinosi velikoj frekvenciji pješačkog saobraćaja, te predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Untrašnja drvena stolarija. Protivprovalna i protivpožarna ulazna vrata. Lamelni parketi u dnevnom boravku sa trpezarijom i spavaćoj sobi. Keramičke pločice prve klase u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi. Lift za četiri osobe. Automatski osigurači. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Klima.

NAPOMENA:

Navedena cijena nekretnine predstavlja traženu cijenu od strane vlasnika za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pisanog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili visa od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnina.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook