Višenamjenski poslovni prostor površine 207 m2 na veoma prometnoj lokaciji u naselju Brčanska Malta, Tuzla
13. Oktobar 2017 - 12:54
Podijeli
 

ID

078/2017.

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Armije BiH, Tuzla

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

Na upit

Opis:

Opis nekretnine:

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 207 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od jedne veće prostorije, dvije manje prostorije, prizemlja i toaleta. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Visoki rau bau budućem vlasniku daje mogučnost organizacije prostora po vlastitim željama. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, predstavništva firmi, saloni ljepote, trgovačko ugostiteljske djelatnosti i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne sjeverne saobraćajnice kao i iz naselja Sjenjak.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Armije BiH u naselju Brčanska Malta u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi Kampus Univerziteta u Tuzli, sportski tereni, market "Bingo", "Dramar" centar, banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna aluminijska stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV.

Novo u ponudi nekretnina