Višenamjenski poslovni prostor površine 40 m2 na veoma prometnoj lokaciji u naselju Sjenjak, Tuzla
1. Novembar 2017 - 12:39
Podijeli
 

ID

083/2017

Tip nekretnine:

Poslovni prostor

Tip ponude:

Iznajmljivanje

Grad:

Tuzla

Adresa:

Ismeta Mujezinovića, Tuzla

Površina:

40 m2

Sprat:

Prizemlje

Cijena:

600 KM
300 Eura

Opis:

Opis nekretnine:

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 40 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u naselju Sjenjak u Tuzli. Poslovni prostor se sastoji od dvije prostorije i toaleta. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su bankarske usluge, predstavništva firmi, saloni ljepote, trgovačko ugostiteljske djelatnosti i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne sjeverne saobraćajnice.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Ismeta Mujezinovića u naselju Sjenjak u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi tržni centar „Sjenjak“, sportski tereni, market "Bingo", "Dramar" centar, banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska petokomorna aluminijska stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV. Pločice u svim prostorijama.

Novo u ponudi nekretnina