Kuća 80 m2 na parceli 483 m2, Skojevska, Tuzla
30. Januar 2018 - 14:23
Podijeli
 

ID

008/2018

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Armije BiH, Tuzla

Površina:

80 m2

Sprat:

Prizemlje +1

Cijena:

120.000 KM
61.500 Eura

Opis:

 

Prodaje se kuća sa  dvorištem na mirnoj lokaciji u ulici Armije BiH u Tuzli. Sastoji se od prizemlja i sprata, stambene površine cca. 80 m2, izgrađene na parceli površine 483 m2. Prizemlje se sastoji od dvije prostorije i kupatila, dok sprat obuhvata dnevni boravak, spavaću sobu, dječiju sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i predsoblje. U sklopu objekta se nalazi i garaža i pomoćna prostorija. Uredno održavano dvorište, lijep i prostran pogled, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u užem dijelu grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. 

Lokacija:

Kuća se nalazi u ulici Armije BiH u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovna škola, Kampus Univerziteta u Tuzli, marketi Bingo, sportski tereni, taxi i autobusko stajalište kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno grijanje na struju. Centralno grijanje na struju - nov kotao. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija sa roletnama. Keramičke ploćice u kuhinji i kupatilima. Internet. Telefon. Kablivska TV. Garaža.

Novo u ponudi nekretnina