DVOSOBAN STAN 49 m2, NOVI ZLOKOVAC, TUZLA

DVOSOBAN STAN 49 m2, NOVI ZLOKOVAC, TUZLA

DVOSOBAN STAN 49 m2, NOVI ZLOKOVAC, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

155,000KM

  • DSC_0872
  • DSC_0890
  • DSC_0878
  • DSC_0904
  • DSC_0881
  • DSC_0912
  • DSC_0897
  • DSC_0923
  • Screenshot_20200706-145159_Google My Business

ID Nekretnine :

 RH-8796-ponude

Broj soba
2
Kupatila
1
Kvadratura
49
Godina izgradnje
2019

Kratki opis

Prodaje se namješten dvosoban stan 49 m2 u stambenom  kompleksu „Novi Zlokovac“ u Tuzli, a nalazi se na jednoj od najatraktivnih i najpoželjniji lokacija za življenje. Prestižna lokacija, izvanredno i moderno arhitektonsko rješenje i multifunkcionalnost su njegove glavne prednosti. Ovaj pomno osmišljen objekat je saobračajno odlično povezan sa svim dijelovima grada i glavnim saobraćajnicama. Namjenjen je svima koji žele tu živjeti i imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu kompleksa i okolnog zelenila.

Stambeni kompleks “Novi Zlokovac” predstavlja jedinstvenu savremenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u funkcionalnom i estetski organizovano i spojeno u jedan jedinstven i fascinantan objekat.

SK “Novi Zlokovac“ Stanovi su projektovani u skladu sa konceptom urbanog života, funkcionalnosti i udobnosti.

Stambeni kompleks „Novi Zlokovac” se nalazi na atraktivnoj i sigurnoj lokaciji u naselju Zlokovac u Tuzli. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Sud i Tužilaštvo Tk, Opština Tuzla, Mup TK,  Merkator centar, TC „Sjenjak“ mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno grijanje (kalorimetar). Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Podovi  masivni hrastov parket. Struja. Vodomjer. Lift. Balkon. Namješten. Klima. Kuhinja. Dnevni boravak. Spavaća soba. Kablovska. Internet. Ostava. Protivprovalna vrata. Video nadzor.

NAPOMENA: Stan se prodaje namjesten i uračunat je u cijenu.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Facebook