POSLOVNI PROSTOR, TC SKOJEVSKA, TUZLA

POSLOVNI PROSTOR, TC SKOJEVSKA, TUZLA

POSLOVNI PROSTOR, TC SKOJEVSKA, TUZLA

Tuzla, Bosnia & Herzegovina

Prodaja

32,000KM

  • DSC_0313
  • DSC_0323
  • poslovni prostor tuzla - prodaja - skojevska - brcanska malta - nekretnine - verto - real estate - office - tuzla - bih
  • DSC_0333
  • DSC_0336
  • DSC_0320
  • DSC_0339
  • DSC_0341

ID Nekretnine :

 RH-10828-ponude

Broj soba
1
Kupatila
1
Kvadratura
23
Godina izgradnje
1999

Kratki opis

Multifunkcionalni poslovni prostor površine 23 m2, Brčanska Malta, Tuzla

Prodaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 23 m2 na veoma frekventnoj lokaciji u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Poslovni prostor je u rau – bau stanju, a sastoji od jedne prostorije i toaleta. Veliki stakleni portali čine ga veoma svijetlim i prozračnim. Lokacijski, poslovni prostor je idealan za razne tipove djelatnosti kao što su razne ordinacije, predstavništva firmi, knjigovodstveni servisi, saloni ljepote i sl. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo trgovačko ugostiteljskih objekata, banke, marketi, taxi i autobuska stajališta, što budućem vlasniku garantuje veliku frekvenciju kako pješačkog, tako i drumskog saobraćaja. Pristup objektu je omogučen direktno sa glavne saobraćajnice.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u ulici Armije BiH u naselju Brčanska Malta u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi Kampus Univerziteta u Tuzli, sportski tereni, market “Bingo”, “Dramar” centar, banke, apoteke, autobusko/taxi stajalište, kao i mnogi ugostiteljsko trgovački objekti što doprinosi velikoj frekvenciji kako pješačkog i drumskog saobraćaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja PVC stolarija. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV. Kalorimetar. Lift. Priključci za struju i vodu. Rau bau. Visoki plafon.

Podijeli i sa drugima

Slične nekretnine

Stan, Centar, Tuzla

Prodaje se atraktivan stan površine 134,7 m2, Centar, Tuzla. Stan…

Bedrooms
4
Bathrooms
2
Area
134,70
Prodaja

Po dogovoru

Poslovni prostor, 206 m2

Prodaje se atraktivan višenamjenski poslovni prostor, površine 206 m2, Tuzla…

Area
206 m2
Iznajmljivanje, Prodaja

500,000KM ili 2925KM Mjesečno

Facebook