Kuća površine 87 m2 izgrađena na parceli površine 1.500 m2 u naselju Kula, Tuzla
6. Decembar 2016 - 16:10
Podijeli
 

ID

102/2016

Tip nekretnine:

Kuća

Tip ponude:

Prodaja

Grad:

Tuzla

Adresa:

Talijanuša, Tuzla

Površina:

Kuća 87 m2, parcela 1.500 m2

Sprat:

Pr + 1

Cijena:

97.500 KM
50.000 €

Opis:

Opis nekretnine:

Prodaje se kuća na mirnoj lokaciji u ulici Talijanuša u Tuzli. Sastoji se od prizemlja i sprata, stambene površine 87 m2, izgrađene na parceli površine cca 1.500 m2. Prizemlje se sastoje od tri prostorije, dok sprat obuhvata pet prostorija, kuhinje, predsoblja, kupatila i balkona. Prostrano dvorište, kao i obilje zelenila koje je okružuje, čini je idealnom za miran i ugodan porodični život. Veći dio dana kuća je obasjana sunčevom svjetlošću, koja pruža veoma ugodnu atmosferu za boravak. Obzirom da se nalazi u širem dijelu grada, kuća je smještena na mirnoj lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada. 

Lokacija:

Kuća se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji u ulici Talijanuša u Tuzli. Smještena je u blizini strogog centra grada kao i svih neophodnih sadržaja potrebnih za ugodan život. Izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica, kao i lijepa lokacija, ovo naselje čini idealnim izborom za miran i ugodan porodični život.

Standard:

Grijanja na čvrsta goriva. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Na podu brodski pod. Telefon. Internet. Kablovska TV.

Novo u ponudi nekretnina